Agencije

Talas Srbija DMC

Adresa: Kralja Milana 10

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon: +381 11 3614 376

Telefon: + 381 11 3614 377

www.talas-serbia.com

O nama

Talas S DMC je agencija sa sedištem u Beogradu, u Srbiji, specijalizovana za organizaciju kongresa, incentiva, poslovnih sastanaka, tim bildinga, svih vrsta poslovnih putovanja i drugih aktivnosti svih obima.

Agencija pruža celukupan asortiman usluga klijentima, trudeći se da doprinese sa uvek najboljim i originalnim rešenjima i idejama. Tim agencije budno motri i pokriva svaki detalj programa od njegove najranije faze pripreme i planiranja pa do same realizacije. Besprekorno poznavanje kako zemlje tako i samog regiona, kombinovano sa usmerenošću tima ka svakom detalju je kjuč uspeha agencije koji se ogleda u pružanju besprekorne usluge na najvišem nivou.

Stručan tim agencije Talas S sa svojim uvek svežim idejama stremi da zadovilji zahteve klijenata pritom strogo poštujući sva budžetska ograničenja.
Ukoliko ste klijent koji želi da nagradi zaposlene, da impresionira klijenta ili da možda stekne iskustvo sa novim ljudima, Srbija je pravo mesto za to, a tim agencije Talas S je taj koji će pomoći da realizujete sve zamisli.

Prepustite timu Talas S DMC da isplanira savršen program ukoliko žeilte da organizujete važan događaj na vrhunskom nivou i najboljom uslugom za vašu firmu, jedinstvenu zabavu, originalan tim bilding, izlet na neobičnom mestu, kvalitetan i pouzdan prevoz.

Naši klijenti

Galderma
Ariston
Big Golden Tour
World Business Travel
Dubrovnik Travel
BIOCAD
Diners Club International
Grahamstown University
VIP Service
INC Research
Deloitte
Pfizer
Mekorot
Roland Berger
SSI
PEPXPRESS
Merck
American Express

GPS Koordinate

Talas Srbija DMC se nalazi prema GPS koordinatama na:

44.810452 (Širine / Latitude)
20.4621700000 (Dužine / Longitude)

Google Maps
Talas Srbija DMC