Restoran Ambar

Restoran Ambar

Adresa: Karađorđeva 2-4, Beton Hala

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
12
Lokacija

1 km od autobuske stanice
1 km od železničke stanice
1 km od Knez Mihailove ulice

Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni parking
O nama

Restoran Ambar je najveći čuvar najboljih Balkanskih vrednosti smešten na obali Save u Beton Hali. U svom modernom dizjanju čuva tradiciju, gostoljublje i gostoprimstvo.
Svojim gostima nudi komfor i udobnost XXI veka a na stolu im servira tradicionalnu Balkansku kuhinju serviranu na malim tanjirima, uz čašicu dobre dedine rakije ili modernih gradskih koktela.

Tim ljudi koji su deo koncepta odlučili su da prestonici podare mesto koje je idealno za individualne poslovne ručkove, grupne posete ili večernji provod uz Dj-a i mnoštvo lepote koju može samo prestonica Srbije da ponudi.

Koncept malih tanjira pruža mogućnost za organizaciju različitih grupnih poseta i omogućava domaćim gostima da se podsete tradicije, a stranim gostima da upoznaju gostoljublje ovog dela Evrope i sve to u najmodernijem dizajnu prošaranom tradicijom u sali kapaciteta do 350 sedećih mesta.

Posetite restoran Ambar i kroz različite ukuse vrhunskih malih tanjira prođete kroz vremeplov i upoznate Balkan kroz Ambar iskustvo.

Konferencijski kapaciteti

Ambar Beograd organizatorima događaja nudi vinsku sobu.

Izolovanu VIP zonu zatvorenog tipa idealnu za posetu do 12 gostiju u kojoj se može održati biznis sastanak ili ili se partnerima mogu predstaviti najbolja Balkanaska vina i rakije uz kratku prezentaciju našeg somelijera.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Sala - - - 12 - - - - - - -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

Lokacija

Ambar je lociran u Sava Mali, ulica Karađorđeva.
Eksluzivna lokacija na udaljenosti od svega kilometar od autobuske i železničke stanice i samo kilometar od Knez Mihailove ulice.
Povezanost sa gradom je odlična a možemo Vam i organizovati taksi prevoz do bilo koje lokacije u gradu.

GPS Koordinate

20.447706 (Dužine / Longitude)

44.820783 (Širine / Latitude)

Google Maps
Restoran Ambar