Hotel Townhouse 27

Hotel Townhouse 27

Adresa: Maršala Birjuzova 56

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon +381 11 39 60 388

BROJ SOBA
21
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
17
Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Garaža
O nama

Butik hotel Townhouse 27 predstavlja spoj modernih sadržaja i arhitekture u ukupno 21 smeštajnoj jedinici, koje su nekada bile stanovi. Elegantno uređene i velike luksuzne sobe nude izuzetan komfor, dok različite prostrane i sa stilom uređene apartmane odlikuje jedinstvena harmonija prostora.

Hotel nudi visok nivo privatnosti i superiornu uslugu, koja je prvenstveno organizovana za goste koji dolaze poslom i koja je razvijena do nivoa ličnog konsijerža. Rezultat su 4 uzastopne godine u vrhu liste Tripadvisor.com, kao najbolji hotel u Beogradu. Takođe, Magazin Kongres proglasio je Townhouse 27 najboljim butik hotelom za smeštaj kongresnih gostiju u jugoistočnoj Evropi.

Smeštaj

Hotel Townhouse 27 u svom sastavu ima 4 dvokrevetne sobe, 8 Premium soba i 9 apartmana.

Konferencijski kapaciteti

Moderna i elegantna, naša sala za sastanke je idealan prostor za poslovne sastanke ili konferencije. U njoj se može smestiti do 17 učesnika.
Bang & Olufsen plazma ekran, priključci za lap top, flipčart, oglasna tabla, veliko prijekciono platno. Sav nameštaj se može kombinovati, tako da možete da organizujete prostor u skladu sa vašim seminarom, sastankom ili konferencijom. Takođe hotel nudi ketering, jedinstveno pripremljen i poslužen sa posebnom pažnjom posvećenom okviru i dinamici vašeg sastanka.

Dodatni sadržaji

Vinarija Atelje Vina Šapat u Novom Slankamenu (transfer, organizacija korporativnih i privatnih dešavanja u ekskluzivnom prostoru restorana u okviru vinarije).
Čuvanje prtljaga do narednog dolaska (za stalne goste), prevođenje, sekretarske usluge, kompjuter, štampač, skener, fotokopiranje (crno- belo), kancelarijski materijal, lokalne i međunarodne novine, degustacija vina. Fax na recepciji, direktne telefonske linije, poštanske i kurirske usluge, organizacija putovanja.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Konferencijska sala - - - 10 - 17 - - - 32 4 x 8 x 3

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Laptop
  • Telefon
Lokacija

Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, na samo 5 minuta udaljenosti od centralne pešačke i šoping zone, muzeja, galerija i kulturno istorijskih spomenika, sa pogledom na staro gradsko jezgro.
Udaljenost od aerodroma je 15 km, a od glavne železničke i autobuske stanice svega 1 km. Lako je dostupan, a poseduje i sopstvenu garažu.

GPS Koordinate

20.453594 (Dužine / Longitude)

44.816344 (Širine / Latitude)

Google Maps
Hotel Townhouse 27