Država
Vrsta prostora
Kapacitet
Ključne reči
Aktuelne promocije
Detaljna pretraga >>
Odabir regija i gradova:
Vrsta prostora:
Vile, salaši, turistička naselja...
ODABIR KAPACITETA:
Napomena: Detaljna pretraga važi samo za pretragu prema prostoru. Pretrage prema mapi, uslugama i letovima nisu uključene u detaljnu pretragu.
ODABIR OKRUŽENJA:

VRSTA SADRŽAJA:Podaci o kompaniji / Pošiljaocu

Tip organizatora *

Država *

Naziv kompanije *

Ime i prezime osobe *

Kontakt telefon *

E-mail *


Napomena: Za polja koja su obeležena sa * je obavezan unos podataka.

Website

Smeštaj

Datum dolaska

Datum odlaska

Ukupan broj osoba

Broj jednokrevetnih soba

Broj dvokrevetnih soba

USLUGA:    ND     PP     PA
Poštovani, Vaš zahtev će biti direktno prosleđen traženom partneru.

Odgovor na Vaš zahtev ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Konferencijska sala

Datum početka korišćenja sale

Datum kraja korišćenja sale

Broj mesta

Broj sala

Postavka

Kafe pauze     Gala večera    


Sigurnosni kôd *

Netačno! Pokušajte pnovo!

Opis događaja

Vrsta događaja

Alternativni datum dolaska

Alternativni datum odlaska

Okvirni budžet u evrima

Dodatni sadržaj i specijalni zahtevi

Broj soba:
115
Broj sala:
2
Najveća sala:
400

O hotelu

Hotel Sato **** se nalazi u Sutomoru, u Crnoj Gori. Svojim gostima nudi savršen spoj moderne arhitekture i sofisticiranog stila, a uz korišćenje prirodnih materijala pruža vrhunski komfor!
Hotel Sato je svega 30 metara udaljen od plaže i glavne pešačke zone. Hotel ima idealnu lokaciju imajući u vidu blizinu svih restorana i barova, kao i jednostavan pristup svim vrstama javnog prevoza koji pružaju odličnu povezanost sa turističkim atrakcijama Crne Gore.
Odlična lokacija hotela u kombinaciji sa kvalitetnom usluga i izvornim gostoprimstvom Crne Gore, čine hotel Sato savršenim mestom za opuštajući odmor za sve koji žele da istraže obale Crne Gore, ali i da iskuse čari dobrog provoda!
Hotel Sato**** nudi 362 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima, a raspolaže sa ukupno 115 soba. Sve sobe pružaju potpuni komfor i opremljene su: Smart LCD TV 32”, besplatnom Wi-Fi konekcijom, klima urađajem, direktnom linijom, telefonom, sefom, minibarom i stolom sa stolicom. Kupatilo ima tuš kabinu, toalet I fen za sušenje kose. Sve sobe imaju privatnu terasu sa stolom i stolicama, a većina soba ima direktan pogled na more.

Smeštaj

Hotel Sato raspolaže sa: 42 classic twin sobe, 16 classic twin sobe s pogledom na more, 16 superior soba s pogledom na more, 10 superior soba, 9 deluxe trokrevetne sobe, 4 deluxe dvokrevetne sobe, 16 apartmana i 2 classic dvokrevetne sobe.

Konferencijski kapaciteti

Hotel Sato**** raspolaže jednom od najvećih konferencijskih sala u Crnoj Gori, koja je opremljena savremenom tehnologijom i pruža personalizovane banket usluge. Veličina sale je 580 kvadratnih metara a kapaciteta do 400 mesta; na zahtev se može podeliti u 2 manje prostorije sale. Sala se nalazi u blizini restorana i pruža mogućnost organizovanja događaja za maksimum 600 osoba.
Konferencijska sala s dnevnim svetlom, opremljena najmodernijom tehnikom i karakteristična zbog svoje multifunkcionalnosti, odličan je izbor za organizaciju najrazličitijih događaja.
Naše profesionalno i uslužno osoblje će uvek izaći u susret i biti najbolji saradnik prilikom organizacije i pripreme svakog posebnog dešavanja.

Wi-Fi u salama
(besplatan)
Prostor za kafe pauze
Dnevna
svetlost

Tehnička oprema

Projektor Flipchart Projektno platno Mikrofon

Dodatni sadržaji i usluge

24-sata recepcija, klimatizovane sobe i javne prostorije, usluge transfera od/do aerodroma, organizacija ekskurzija i turističkih obilazaka, usluge pranja i peglanja, room servis

Važni događaji

  • 2016 CRNA GORA – III IGRE I GODIŠNJA KONFERENCIJA 07.-12.05.2016. – SVETSKE UMETNIČKE IGRE - www.wagames.org/?q=games2016

Lokacija

Hotel Sato se nalazi u centru Sutomora a na samo nekoliko metara od privatne peskovite plaže. Sutomore je mali primorski grad u opštini Bar. Glavni grad Podgorica je udaljen 37km od hotela, a podgorički aerodrom je na 30km od Sutomora. Lokalna autobuska stanica je na 100m udaljena od hotela, železnička stanica na 200m, a glavna autobuska i železnička stanica u Baru su na 6km udaljenosti. Tivatski aerodrom je 39km udaljen od Sutomora i hotela Sato.

GPS koordinate

Sato Hotel Conference & Spa Resort se nalazi prema GPS koordinatama na:

42.1352310000 (Širine / Latitude)
19.0610200000 (Dužine / Longitude)

Google Maps


putlocker movies

cappadocia tours
"Moj izbor" Dodaj u moj izbor

Novi događaj

Dodaj događaj u listu

Dodaj u "OMILJENO"