Država
Vrsta prostora
Kapacitet
Ključne reči
Aktuelne promocije
Detaljna pretraga >>
Odabir regija i gradova:
Vrsta prostora:
Vile, salaši, turistička naselja...
ODABIR KAPACITETA:
Napomena: Detaljna pretraga važi samo za pretragu prema prostoru. Pretrage prema mapi, uslugama i letovima nisu uključene u detaljnu pretragu.
ODABIR OKRUŽENJA:

VRSTA SADRŽAJA:O nama
Asocijacija kongresnog i poslovnog turizma Jugoistočne Evrope
 

 

Danas

Nakon 6 uspešnih godina, početkom 2013. godine portali www.kongresniturizam.com i www.SEEmice.com su kompletno dizajnerski i strukturno renovirani, uz pomoć višegodišnjeg bogatog iskustva The Best Solutions tima.

 

O RENOVIRANIM PORTALIMA

Prezentacije destinacija, hotela, prostora i agencija su obogaćene i urađene po poslednjim svetskim standardima.

MOGUĆNOSTI PRETRAGE
Višekriterijumske mogućnosti pretrage osiguravaju da svaki korisnik portala, na njemu najlakši način, dođe po potrebne informacije. Tu je klasična pretraga po vrsti prostora ili po vrsti usluge koja je potrebna. Za one čiji je početni kriterijum za izbor hotela ili agencije, geografska lokacija, tu je pretraga po mapi. U slučaju kada je za organizaciju događaja primarna informacija da li postoje direktni letovi od lokacije delegata do same destinacije, razvijena je inovativna i jedinstvena pretraga po letovima. Ona daje informaciju iz kojih sve zemalja postoje direktni letovi do zemalja Jugoistočne Evrope, sa informacijom koje avio kompanije saobraćaju na tim relacijama.

ZAŠTO OTVORITI KORISNIČKI NALOG NA SAJTU?
Za korisnike portala, koji otvore svoj korisnički nalog, razvijena je mogućnost izdvajanja i čuvanja hotela ili agencija koje im ulaze u uži izbor, u pdf-u ili onlajn, kao i upoređivanje hotela, prostora i agencija po kriterijumu broja soba, kapaciteta sala, lokacije, sadržaja ili nekog drugog kriterijuma koji oni izaberu. Na taj način je pretraživanje po sajtu i pronalaženje prostora i usluge značajno olakšano i podignuto na viši stepen.

NA KOJE SVE NAČINE MOGU DA PRONAĐEM ODGOVARAJUĆI HOTEL, PROSTOR ILI AGENCIJU?
Korisnici portala, organizatori događaja, mogu pomenutim višekriterijumskim pretraživanjem sami da dođu do hotela, event prostora, agencije ili avio kompanije koji najbolje zadovoljavaju njihove potrebe, a otvorena je mogućnost da kontaktiraju tim portala kongresniturizam.com, koji im, poznavanjem tržišta i višegodišnjim iskustvom i kontaktima, može na osnovu njihovog upita i zahteva, pomoći, predložiti i posavetovati kako da dobiju najbolju ponudu. Ova usluga analize upita i predloga najboljih rešenja je BESPLATNA za organizatore događaja. Cilj je da se na najbrži i najefikasniji način spoje organizatori sa hotelima, event prostorima, kongresnim centrima i agencijama, koji su deo ovog sistema, a koji najbolje zadovoljavaju njihove kriterijume.

Pogledajte grafičke prikaze načina na koji možete koristiti portal.

Kada samostalno pretražujem

Dijagram

Kada mi je potrebna pomoć i savet oko izbora

Dijagram

KADA I ZAŠTO SMO POČELI

The Best Solutions, kao Asocijacija kongresnog i poslovnog turizma regiona Jugoistočne Evrope, osnovana je 2006. godine, sa osnovnim ciljem objedinjavanja i razvoja kongresne industrije regiona.

ŠTA SMO SVE NAPRAVILI I RAZVILI

Portali Kongresni Turizam www.kongresniturizam.com i www.seemice.com, pokrenuti su 2006. godine kao prvi internet portali koji se bave kongresnim i poslovnim turizmom u regionu Jugoistočne Evrope. I danas, 6 godina kasnije, su jedinstveni.

Međunarodni sajmovi - prezentovanje regiona Jugoistočne Evrope kao kongresne destinacije na najznačajnijim međunarodnim sajmovima kongresne industrije, The Best Solutions vrši od 2007. godine na EIBTM-u u Barseloni, a od 2008. godine na IMEX-u u Frankfurtu.

SEEmice SEEmice - prvi štampani katalog-vodič kroz destinacije, ponude hotela, prostora i agencija za organizaciju svih vrsta događaja, za region jugoistočne Evrope, izdato je 2008. godine. Ubrzo zatim, zbog velikog interesovanja, prošireno izdanje izlazi 2009. godine. Do danas, sa svojih 5 godišnjih izdanja, SEEmice katalog je uspešno pozicioniran i distribuiran organizatorima događaja u regionu i šire.

SEEbtm magazin SEEbtm magazin (SEE business travel & meetings) – specijalizovani časopis za poslovna putovanja i kongresni turizam jugoistočne Evrope, pokrenut je krajem 2009. godine. Kao prvi regionalni časopis posvećen poslovnom i kongresnom turizmu, organizaciji događaja i event menadžmentu, čija su istraživanja, intervjui, novosti, trendovi, primeri iz prakse, i ostale teme zastupljene iz svih zemalja jugoistočne Evrope, privlači pažnju svakim brojem, omogućava razmenu znanja i iskustva, i utiče na razvoj kongresne industrije regiona.

SEEbtm Party SEEbtm Party – okupljanje kongresne industrije regiona Jugoistočne Evrope na jednom mestu. (direktora i predstavnika hotela, agencija, event prostora, turističkih organizacija, kao i organizatora događaja). SEEbtm party prvi put je održan u Beogradu, februara 2010. godine. Već 4 godine za redom, ovaj događaj predstavlja sinonim za networking profesionalaca u kongresnom i poslovnom turizmu regiona, uz dobru zabavu i druženje u odličnoj atmosferi.

Portal www.seebtm.com - kao onlajn verzija časopisa „SEE business travel & meetings“, pokrenut je oktobra 2010.godine. Istraživački i edukativni članci, vezani za kongresnu industriju i poslovna putovanja, trendovi, mišljenja stručnjaka, pozitivni primeri iz prakse, novi i renovirani kongresni kapaciteti, zanimljive vesti, zatim, kalendar događaja značajnih kongresa i konferencija, i još mnogo toga nalazi se na ovom jedinstvenom portalu. Kao takav, portal www.seebtm.com predstavlja najveću bazu znanja i informacija iz oblasti kongresnog i poslovnog turizma za region jugoistočne Evrope.putlocker movies

cappadocia tours
"Moj izbor" Dodaj u moj izbor

Novi događaj

Dodaj događaj u listu

Dodaj u "OMILJENO"