Agencije

Talas-M DMC

Adresa: I Proleterske S53, pf 59

Mesto: Budva

Poštanski broj: 85310

Država Crna Gora

Telefon: +382 33 403 860

Telefon: +382 33 454 191

O nama

Kao jedan od začetnika MICE turizma u Crnoj Gori, Talas-M DMC je stekao reputaciju u pružanju kvalitetne usluge i kreiranju jedinstvenih rješenja za svakog pojedinačnog klijenta.
Tim mladih posvećenih profesionalaca je tu da u svakom trenutku nadje način da klijente osvoji ljepotama ove predivne zemlje. Dugogodišnji partneri i zadovoljni klijenti širom svijeta su najbolja preporuka Talas-M DMC.
Talas-M DMC je dobitnik prestižne nagrade Wild Beauty Award 2011 u kategoriji „Agencija sa najboljim rezultatima u MICE turizmu”.
Sastanci i Konferencije
Crna Gora je destinacija koja organizatorima konferencija pruža najrazličitije mogućnosti - od organizovanja konferencija u srednjevjekovnim zdanjima do najsavremenijih kongresnih centara.
Talas-M je PCO agencija koja se bavi organizacijom internacionalnih konferencija i kongresa, bilo da se radi o kompletnoj organizaciji ili samo pojedinim aspektima cjelokupnog događaja.
Većina klijenata dolazi iz različitih industrijskih sektora: farmaceutske, finansijske, automobilske industrije...
Incentive putovanja
Talas-M klijentima želi dobrodošlicu u inspirativno i kreativno okruženje, gdje još od rimskih vremena ljudi uživaju u blagodetima mediteranske klime i ljepotama zelenih planinskih vijenaca. Baš u takvom ambijentu Talas-M DMC organizuje incentive programe po mjeri klijenta, sa ciljem da bude posvećen partner i sinonim za kreativnost i najveći kvalitet usluge.
Budite prvi koji će otkriti novu MICE destinaciju gdje Talas-M tim nestrpljivo čeka na vas.
Događaji
U Talas-M-u teže da izborom savršene lokacije i visokim kvalitetom usluge svaki događaj učine nezaboravnim iskustvom za klijente.
Interaktivna priroda događaja u organizaciji Talas-M DMC daje priliku da komuniciraju sa ciljnom grupom i na taj način da se približe klijentu.
Specijalizovani u kreiranju i organizaciji inspirativnih programa sa maštovitim i smisaonim konceptom, Talas-M tim pristupa svakom projektu sa istom strašću i kreativnošću.
Neka Crna Gora bude destinacija za vaš sledeći event.
Izleti
Talas-M DMC organizuje izlete za putnike sa kruzera iz crnogorskih luka i preko svog partnera Dubrovnik Travel iz hrvatskih luka.
Programi agencije savršen su sklop znamenitosti i najvećih atrakcija Crne Gore koje u kombinaciji sa drugim lukama na Jadranu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Talas-M tim sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji krstarenja i izleta, spreman je da izađe u susret svim vašim zahtjevima.

Naši klijenti

CAT
Axa
Coca-Cola
Delta Lloyd Bank
L’Oreal
Kaspersky
Peugeot
Shell
Total
Toyota
Chanel
Michelin
Henkel
Olympus

GPS Koordinate

Talas-M DMC se nalazi prema GPS koordinatama na:

42.290082 (Širine / Latitude)
18.834471 (Dužine / Longitude)

Google Maps
Talas-M DMC