Restoran Lounge Bar Prova

Restoran Lounge Bar Prova

Adresa: Šetalište Iva Vizina 1

Mesto: Tivat

Poštanski broj: 85320

Država Crna Gora

Telefon +382 32 671 468

BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
80
Okruženje

More

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
O nama

Restoran Lounge Bar Prova vlasništvo je Hotelske kompanije „Primorje“ i jedini je restoran na teritoriji opštine Tivat kategorisan sa pet zvjezdica.Restoran Lounge Bar Prova postao je simbol grada Tivta, zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji i arhitektonskom dizajnu.

Pramac broda (prova), koji se nalazi na šetalištu Iva Vizinia goste vodi na jedinstveno gastronomsko putovanje.Gosti koji se nalaze na gornjoj terasi restorana steći će utisak da se nalaze na palubi broda, i da su okruženi morem, a na vidiku su jahte, brodovi i barke.Gosti koji se budu smestili na donji sprat restorana imaće utisak kao da borave u potpalublju broda, okruženi morskim prostranstvom, gdje kroz staklo mogu dodirnuti sipe, hobotnice, lignje.

Na terasi pored mora, gosti restorana Lounge Bar Prova mogu uživati u koktelima i specijalitetima od kafe u potpuno opuštenoj varijanti, kako to samo zna da priušti malo primorsko mjesto.Restoran Prova gostima nudi jela mediteranske kuhinje u kojoj se nacionalni specijaliteti kombinuju sa modernim primjesama i novim ukusima, kao i uživanje u zvucima džeza, soula, evergrina, kancone i balade u danima vikenda. Zahvaljujući preljepim jelima i muzici gosti Restorana Prova će zaploviti u jedan novi svijet.

Konferencijski kapaciteti

Restoran Prova se sastoji od donjeg sprata i gornje terase, koji u zavisnosti od postavke, može ugostiti od 80 do 150 gostiju.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Restoran Prova - - - - - - - 80 150 209 9.5 x 22 x 4

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

Lokacija

Restoran Lounge Bar Prova nalazi se u najužem centru Tivta, na šetalištu Iva Vizina, na samoj obali mora.

GPS Koordinate

18.697753 (Dužine / Longitude)

42.429206 (Širine / Latitude)

Google Maps
Restoran Lounge Bar Prova