Restoran Kalemegdanska terasa

Restoran Kalemegdanska terasa

Adresa: Mali kalemegdan bb

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon +381 11 3282 727

BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
250
Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni parking
O nama

Skriven u mirnom kraju sa kog se vide znamenitosti Beograda i zoološki vrt, restoran Kalemegdanska terasa menja se od svetlog i neformalnog tokom dana, pa sve do elegantnog i romantičnog u večernjim satima.
Kalemegdanska terasa predstavlja mesto odakle gosti mogu započeti ali i završiti upoznavanje grada.

Kalemegdanska terasa se nalazi na mestu gde je za vreme turske vlasti u Beogradu, Kalemegdan delio tvrđavu od varoši koji su Turci nazivali Fikir bajir- breg za razmišljanje.

U restoranu Kalemagdanska terasa gostima se nudi širok asortiman domaćih, Italijanskih, Hrvatskih, Francuskih i Makedonskih vina...
Takođe, gosti restorana Kalemgdanska terasa mogu uživati i uz muziku uživo uz koju će doživeti nezaboravne opuštajuće trenutke.

Konferencijski kapaciteti

Gostima restorana Kalemgdanska terasa, ali i organizatorima događaja na raspolaganju je klimatizovana sala ili terasa sa koje se pruža najlepši pogled na Dunav. Takođe, gosti mogu uživati i u bašti kafea Tvrđava ili Jakšićevoj kuli u zimskom periodu, koji su u sklopu restorana. Restoran Kalemegdanska terasa je pogodan za organizovanje raznih vrsta događaja, među kojima su proslave, kokteli, prijemi i sl.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Restoran - - - - - - - 250 500 - -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

Lokacija

Restoran Kalemegdanska terasa se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Kalemegdanu, potpuno uklopljen u ambijent tvrđave iz trinaestog veka.

GPS Koordinate

20.451704 (Dužine / Longitude)

44.825722 (Širine / Latitude)

Google Maps
Restoran Kalemegdanska terasa