ERA Group - Skopje Fair - Congress Center

ERA Group - Skopje Fair - Congress Center

Adresa: Belasica 2

Mesto: Skoplje

Poštanski broj: 1000

Država Makedonija

Telefon +389 2 3218 388

BROJ SALA
4
NAJVEĆA SALA
2346
Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Otvoreni parking
  • Izložbeni prostor
O nama

SKOPSKI SAJAM - KONGRESNI CENTARKongresni centar kao sastavni deo Skopskog sajma predstavlja mesto specijalizovano za promocije i sastanke različitih obima, foruma, konferencija, simpozijuma.

U njemu se mogu organizovati različite proslave, zabave, revije i obuke. Savremeno tehnološki opremljene sale Kongresnog centra su fleksibile, a sa tim i lako prisposobljive za susrete različitih obima i mogućnosti.

Kongresni centar je planiran kao multifunkcionalni prostor i može podržati organizaciju različitih događaja.Vodeće makedonske i međunarodne asocijacije, poslovne kompanije i institucije izabrale su usluge Kongresnog centra za mesto svojih poslovnih susreta i konvencija.

Konferencijski kapaciteti

Virtuelne kancelarijeSkopski sajam - Kongresni centar nudi zakup "Virtuelne kancelarije" sa ciljem da firme dobiju sve kancelarijske usluge, ali sa daleko manjim troškovima. Virtuelna kancelarija garantuje kompaniji konkurentnu prednost i brz odgovor na potrebe poslovanja partnera kompanije iz inostranstva. Poslovne kancelarijePoslovne kancelarije na Skopskom sajmu su u potpunosti opremljene da ponude svima poslovni prostor za dodatnu praktičnost u toku radnog dana. Prihvatljiv kancelarijski prostor je namenjen kompanijama koje žele da koriste kancelarijski prostor na odličnoj lokaciji sa besplatnim parkingom.

Dodatni sadržaji

WiFi Internet u sali;WiFi Internet u sali (besplatan)

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Metropolis - - - - - 2346 - - 5000 4300 -
Biznis sala - - - - - 158 - - - - -
Diplomatik sala 26 - 60 - 32 90 - - - - -
IT room - - 26 - - - - - - - -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Štampač
  • Projekciono platno
  • Oprema za prevođenje
  • Sistem za multimedijalne prezentacije Sofisticirani sistem za pojačavanje govora i prezentacije audio-video materijala Sistem za video-konferenciju Sistem za tehničku podršku pres-konferencija
GPS Koordinate

21.45404 (Dužine / Longitude)

41.99761 (Širine / Latitude)

Google Maps
ERA Group - Skopje Fair - Congress Center