Kopaonik

Kopaonik

+381 36
36354
GTM +1, GTM+2

Južna Srbija

O DESTINACIJI

Planina Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji. Njegov najviši deo je Ravni Kopaonik, oko koje se uzdiše Suvo Rudište na kojem se nalazi najviši vrh planine - Pančićev vrh.Kopaonik je 1981. godine proglašen za nacionalni park. Planina Kopaonik predstavlja najveći, ali i najpoznatiji ski centar u Srbiji, koji pored idelanih uslova za aktivan odmor nudi i odličnu lokaciju za poslovni turizam. Turistički centar raspolaže mrežom od 23 žičare i ski lifta.

KONGRESNI KAPACITETI

Planina Kopaonik u periodu proleće - jesen je idealna destinacija za poslovne turiste i kongresni turizam. Pored smeštajnih kapaciteta, na Kopaoniku se nalazi i kongresni centar, kao i veliki broj restorana, barova, noćnih klubova, kazina i prodavnice.Kongresni kapaciteti Kopaonika predstavljaju odličan izbor za održavanje kongresa, seminara i ostalih događaja. Među najvećim kongresnim kapacitetima na Kopaoniku ističu se Hotel Grand i Family hotel Angela, koji su u vlasništvu MK Resort-a, Kraljevi Čardaci i hotel Club A.

NAJVEĆI KONGRESNI KAPACITET

Hotel Grand / Kopaonik, Srbija / Broj konferencijskih sala: 4 / Kapacitet najveće sale: 1.500 mesta

MEĐUNARODNI KONGRESI I KONFERENCIJE

53. Kongres studenata Biomedicinskih nauka Srbije sa internacionalnim učešćem 2012. godine, KopaonikYU INFO 2013 - 19. Konferencija o informacionim i komunikacionim tehnologijama, ICIST 2013 - 3. Međunarodna naučna IT konferencija, Kopaonik

MEĐUNARODNI SAJMOVI