Subotica i Palić

Subotica i Palić

393 km²
113.426
+381 24
24000
GTM +1, GTM+2

Vojvodina

O DESTINACIJI

Grad Subotica se nalazi na severu Republike Srbije. Subotica ima izvanredno kulturno nasleđe, bogato ukrašene građevine, multikulturalni duh i evropski šarm su osobine koje čine ovaj grad drugačijim.Takođe, ona je poznata po dobroj hrani i kvalitetnim vinima i opuštenoj atmosferi. Pored toga, Subotica nudi puno zanimljivih mesta za odmor i razonodu, kao i za mnogobrojne aktivnosti oko jezera, na ergelama, salašima, u šumama i lovištima.Palić, jezero i naselje sa istim imenom, nalazi se 8 km istočno od Subotice. Izvanredni objekti sa početka 20. veka (Vodotoranj, Velika terasa, Ženski štrand i Muzički paviljon), prelep park, prepoznatljivo jezero kao i mir i tišina, čine Palić idealnim prostorom za odmor i uživanje.

KONGRESNI KAPACITETI

Subotica sa Palićem se izdvaja svojom izuzetnom lokacijom. Na raskrsnici glavnih puteva, vekovima je privlačila putnike namernike. Stapanje raznih kultura ovde je stvorilo odličnu atmosferu za organizaciju međunarodnih i regionalnih susreta i konferencija.Subotica i Palić raspolažu sa odličnim kapacitetima koji su pogodni za održavanje kongresa, seminara, i ostalih događaja, među čijim se najvećim kongresnim kapacitetima ističu Hotel Galleria i Elitte Palić, koji u svom vlasništvu ima hotel Park i Jezero.

NAJVEĆI KONGRESNI KAPACITET

Kongresni hotel Galleria / Subotica, Srbija / Broj konferencijskih sala: 10 / Kapacitet najveće sale: 1.000 mesta

MEĐUNARODNI KONGRESI I KONFERENCIJE

Međunarodna konferencija inteligentnih sisitema - SISY 2012, Subotica Godišnji kongres reumatologa Srbije 2012, Subotica (250 - 300 učesnika)5. Nacionalna konferencija EPM Srbija 2012, Subotica (90 učesnika)

MEĐUNARODNI SAJMOVI