Canopy by Hilton Zagreb City Centre

Canopy by Hilton Zagreb City Centre

Adresa: Kneza Branimira 29

Mesto: Zagreb

Poštanski broj: 10010

Država Hrvatska

Telefon +385 1 4559 505

BROJ SOBA
151
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
60
Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni parking
  • Garaža
  • Kazino
  • Sportska dvorana
  • Prilagođeno licima sa posebnim potrebama
  • Pet friendly
  • Business centar
O nama

Canopy by Hilton Zagreb nalazi se u srcu glavnog grada Hrvatske, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti i novouređenog Branimir centra. Gostima su na raspolaganju Canopy bicikli za uživanje u zagrebačkoj arhitekturi, restoranima i noćnom životu.
Hotel raspolaže sa 151 sobom, uključujući 55 premium soba i osam prostranih apartmana, dizajniranih da pruže potpunu udobnost uz besplatan bežični internet, televizor od 49 incha, mini bar, Nespresso® aparat i krevete dizajnirane posebno za Canopy Zagreb. Apartmani nude više prostora i privatnosti, a svakoga gosta dočekati će Canopy ogrtač i čarape. Interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om.
Gosti svoj dan mogu započeti izvrsnim doručkom u Canopy Centralu ili u istom mogu uživati u udobnosti svoje sobe. ReUnion restoran, koji se nalazi u prizemlju hotela, nastavak je zanimljive povijesti industrije hrane u ovom dijelu Zagreba – na ovoj se lokaciji nekada nalazila prva tvornica čokolade u jugoistočnoj Europi – Union. U ReUnion restoranu serviraju se autentične kulinaske delicije od svježih lokalnih sastojaka s tržnice Dolac, a svake večeri u Canopy Central Café i Baru možete degustirati ukusne zalogaje i pića iz lokalnih kraft pivnica i vinarija.
Svim gostima na raspolaganju je besplatni bežićni internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, valet parking, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalno i ljubazno osoblje.

Smeštaj

King room 52
Accessible rooms 2
Two double beds room 32
King premium room 51
Two double beds premium room 4
King junior suite 4
Kin premium junior suite 4
King family room 1
Two doublebeds family room 1

Konferencijski kapaciteti

Zagreb je idealna destinacija za organizaciju događanja i konferencija zbog svoje dobre povezanosti s novom zračnom lukom, koja je samo 20 minuta udaljena od hotela Canopy by Hilton Zagreb. Hotel raspolaže s dvije moderne, nekonvecionalne dvorane na prvom katu, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, za manje sastanke i društvene događaje poput koktel zabava ili poslovnih prezentacija.

Dodatni sadržaji

Masaža, besplatni bicikli za istraživanje grada, transfer usluga, večernje besplatne degustacije, poklon za svakog gosta, fitness, transfer lounge, valet parking, retreat prostorija.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Tesla - - - 16 - 40 - 16 20 50 -
Penkala - - - 10 - 20 - 10 15 40 -
Tesla + Penkala - - - - - 60 - 30 50 90 -
ReUnion Restaurant - - - - - - - 65 80 160 -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • TV (Plazma/LCD)
Lokacija

Canopy by Hilton Zagreb nalazi se u srcu glavnog grada Hrvatske, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti i novouređenog Branimir centra. Gostima su na raspolaganju Canopy bicikli za uživanje u zagrebačkoj arhitekturi, restoranima i noćnom životu. Nova zračna luka samo je20 minuta udaljena od hotela.

GPS Koordinate

15.985044 (Dužine / Longitude)

45.805942 (Širine / Latitude)

Google Maps
Canopy by Hilton Zagreb City Centre
Zadovoljni klijenti

Coca Cola,
BAT,
Peugeot,
Loreal,
Apple,
Google