Garni hotel Kralj

Garni hotel Kralj

Adresa: ul. Kneza Miloša 6

Mesto: Vrnjačka Banja

Poštanski broj: 36210

Država Srbija

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SOBA
26
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
100
Okruženje

Banja

O nama

Garni hotel KRALJ svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enteriejra bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugaciji i „opuštajuci svet“.

Sobe i apartmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

U sklopu objekta se nalazi i eskluzivni restoran u dva nivoa sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, kao i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje. Restoran je kapaciteta 80 mesta. Može se koristiti i kao kongresna sala za organizaciju seminara, promocija, savetovanja, poslovnih ručkova, edukacija, treninga, koktela, banketa i sličnih skupova do 100 učesnika. Iznajmljivanje sale za sastanke za goste hotela je besplatno.

Za trenutke opuštanja i relaksacije stoji Vam na raspolaganju naš RELAX centar u kome se pružaju usluge relax masaže a od sadržaja izdvajamo saunu i jacuzzi.

Smeštaj

Garni Hotel KRALJ poseduje ukupno 26 smeštajnih jedinica, od čega 15 standardnih soba, kako sa francuskim ležajem tako i sa odvojenim singl ležajevima, zatim studio apartmane, apartmane i kraljevski apartman.
Sobe su luksuzno opremljene sa prostranim kupatilom i tuš kabinama sa hidromasažerima, klimom, LCD televizorima, mini bar….

Konferencijski kapaciteti

Konferencijska sala je namenjena za organizaciju seminara, promocija, savetovanja, poslovnih ručkova, edukacija, treninga, koktela, banketa i sličnih skupova do 100 učesnika.
Iznajmljivanje sale za sastanke za goste hotela je besplatno.

Dodatni sadržaji

fitnes studio, usluge prevoza

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Kongresna sala 35 35 55 40 45 60 - - 70 - -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Projekciono platno
Lokacija

Garni hotel KRALJ se nalazi u najlepšoj banji Srbije Vrnjačkoj Banji, na pogodnoj lokaciji u centru, nedaleko od svih najvažnijih atrakcija.

GPS Koordinate

20.894735 (Dužine / Longitude)

43.624720 (Širine / Latitude)

Google Maps
Garni hotel Kralj