Hill Hotel

Hill Hotel

Adresa: Stevana Ivanovića 3

Mesto: Jagodina

Poštanski broj: 35000

Država Srbija

Telefon +381 35 252 202

BROJ SOBA
24
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
70
Lokacija

135 km od Beograda
5 km od isključenja sa međunarodnog auto puta E-75
135 km od beogradskog aerodroma
100 km od aerodroma u Nišu

Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Wellness
  • Otvoreni parking
O nama

Hill Hotel se nalazi u Jagodin i kategorisan je sa 4 zvezdice.Predstavlja noviji hotel koji se nalazi u bllizini svih turističkih atrakcija u Jagodini, kao što su Muzej voštanih figura, aqua park, ZOO vrt, park Đurđevo brdo, itd.

Hill Hotel je turistički kompleks u kojem se nalaze čajdžinica (koja posetiocima nudi veliki izbor čajeva), picerija, ali i predivna pjaceta sa fontanom i posebno dizajniranom galerijom.

A la carte restoran koji nudi veliki izbor domaćih i internacionalnih jela, lobby bar, internet i press corner su sastavni delovi Hill Hotela. Press corner je opremljen računarima koje gosti hotela mogu koristiti besplatno, a u kojem takođe mogu i prelistati domaću štampu.

Takođe, u sklopu hotela se nalaze fitness, Spa i Wellness centar koji gosti hotela mogu besplatno koristiti. Sastavni deo Hill Hotela su i salon za masažu, kao i konferencijska sala i privatan parking.

Smeštaj

Hill Hotel raspolaže sa ukupno 24 smeštajne jedinice (18 dvokrevetnih, 2 superior dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem i 4 luksuzno opremljena apartmana).
Sve smeštajne jedinice u hotelu su posvećene jednom domaćem ili stranom piscu čije su knjige (na srpskom i engleskom jeziku) dostupne gostima.

Konferencijski kapaciteti

Konferencijska sala sa kapacitetom od preko 50 mesta idealan je prostor za organizaciju naučnih, stručnih i prezentacionih skupova i predavanja, i u potpunosti će zadovoljiti svojom opremljenošću i uslugom sve potrebe u okviru kongresnog turizma.

Dodatni sadržaji

Pjaceta, Čajdžinica sa bibliotekom, Picerija, Wellness & Spa centar, Masaže na zahtev

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Konferencijska sala 35 35 40 40 50 70 - 32 70 100 -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Projekciono platno
  • Mikrofon
  • TV (Plazma/LCD)
  • Ozvučenje
Lokacija

Hill Hotel se nalazi u Jagodini, gradu u srednjem Pomoravlju, na 135 km od Beograda, na putu prema Nišu, svega 5 km od isključenja sa međunarodnog auto puta E-75 što znači da je hotel 135 km južno od beogradskog aerodroma i 100 km severno od aerodroma u Nišu. Pored toga što se do hotela brzo i lako stiže međunarodnim auto putem E-75, takođe se stiže i železnicom kojom se srednja i centralna Evropa povezuju sa južnom Evropom i Azijom. Prijatna klima pruža mogućnost konzumacije različitih sadržaja u toku čitave godine. Od letovanja i kupanja u akva parku, preko korišćenja obližnjih sportskih terena i trim staza, do ribolova i lova na divljač, kojim je ovaj kraj prebogat.

GPS Koordinate

21.266473 (Dužine / Longitude)

43.965917 (Širine / Latitude)

Google Maps
Hill Hotel
Zadovoljni klijenti

Italiana Construzioni Balcani doo
Confezioni Andrea Serbia
Hilti SMN
Komercijalna banka ad Beograd
Miross doo
Atlantic Travel & Service doo
Dunav osiguranje ad
Yuhor Export ad