Hotel Huma Kotor Bay

Hotel Huma Kotor Bay

Adresa: Dobrota 175

Mesto: Kotor

Poštanski broj: 85330

Država Crna Gora

BROJ SOBA
99
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
60
Lokacija

3,6 km od starog grada Kotor
6 km od aerodroma Tivat
85 km od aerodroma Podgorica
75 km od aerodroma Dubrovnik
18 km od Budve

Okruženje

More

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Wellness
  • Otvoreni bazen
  • Garaža
O nama

Luksuzni hotel Huma Kotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom. Udaljen je 3,6 km od Starog grada u Kotoru.

Goste očekuje sofisticirano okruženje u kom se istorija i tehnologija susreću u harmoniji. Huma Kotor Bay nudi izuzetno iskustvo u upečatljivoj oazi napravljenoj u stilu venecijanske arhitekture. Uređene da impresioniraju, dobro opremljene sobe, apartmani i vile predstavljaju savršen izbor za insentive ili sastanak.

Smeštaj

Huma Hotel vam pruža autentično iskustvo sa pet zvezdica: 89 elegantnih soba i apartmana, a za one koji žele nešto zaista posebno – 10 privatnih vila na samoj obali, sa sopstvenim baštama i pogledom na zaliv.

Spoj nenadmašnog osećaja udobnosti i privatnosti, kao i svih prednosti koje donosi vrhunska opremljenost i usluga hotela sa pet zvezdica – dva bazena, moderna teretana, konferencijska sala i fantastični spa centar Shanti, čine Huma hotel pravim izborom za vas.

Sve hotelske sobe imaju klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kuvalo. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Konferencijski kapaciteti

U okviru hotela Huma Kotor Bay, nalazi se 1 konferencijska sala za 60 ljudi, i dvije break out sale, gdje možete dobiti nove poslovne ideje, okupiti svoj tim ili klijente, prezentovati vašu strategiju. Opremljenja najsavremenijom tehnikom, a organizatorima pruža visoko profesionalno organizovanje raznih vrsta događaja (konferencija, seminara, kongresa, simpozijuma, korporativnih svečanosti, prezentacija itd.)

Dodatni sadržaji

Restoran Mudra, Restoran Lola Braza, Plažni bar Virtu, Salon lepote, Plaža, Dvorana za sastanke, Teretana

Scroll tavle
BESPLATAN WIFI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Projekciono platno
  • Laptop
Lokacija

Luksuzni hotel Huma Kotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom. Udaljen je 3,6 km od Starog grada u Kotoru.