Hotel Junior

Hotel Junior

Adresa: Brzeće

Mesto: Brzeće

Poštanski broj: 37225

Država Srbija

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SOBA
71
BROJ SALA
3
NAJVEĆA SALA
180
Lokacija

270 km od Beograda
100 km od Niša

Okruženje

Planina

Sadržaji
 • WiFi
 • Restoran
 • Wellness
 • Otvoreni parking
 • Otvoreni sportski tereni
 • Business centar
O nama

Junior Hotel, kategorisan sa 3 zvezdice, je omiljena destinacija za porodični odmor sa brojnim aktivnostima
prilagođenim svim uzrastima. Hotel poseduje komforne sobe i apartmane, restoran za pansionsku ishranu kao i a la carte, Spa centar, teretanu, market, menjačnicu, igraonice (otvorenu i zatvorenu) i mnoge druge pogodnosti koje olakšavaju i ulepšavaju boravak savremenom gostu. Što se zabave i aktivnosti tiče, tu su sportski tereni, ski staze sa opremom i instruktorima, organizovane pešačke staze, paraglajding, off-road ture, ručak u prirodi..
Ono što ga izdvaja kao destinacija za porodicu je program za bebe i decu koji je u ponudi za goste hotela. Za bebe to podrazumeva ishranu po meniju prilagođenom uzrastu, kadica, krevetac i Wi-Fi kamera, a za malo stariju decu tu su i stepenik, noša, adapter decu mlađeg uzrasta, ogradica za krevet.
Junior je više od hotela, Junior je destinacija!

Smeštaj

Hotel Junior raspolaže sa 24 economic sobe sa varijantom francuski ili 2 single kreveta, 3 porodičnih soba sa jednim francuskim i dva singl kreveta, 32 standard sobe (21 soba sa jednim francuskim i jednim singl krevetom, 9 soba sa dva singl kreveta i 2 sobe sa francuskim krevetom), 10 comfort soba (sa jednim francuskim i jednim singl krevetom).

Takođe, postoji i 7 apartmana (2 Spa apartmana, 2 DeLux apartmana, 2 Family apartmana, 1 Superior apartman).

Konferencijski kapaciteti

Hotel Juinor raspolaže sa Kongresnim centrom u čijem se sastavu nalaze tri sale: Atina (kapaciteta do 180 mesta) i dve manje Platon i Tesla (kapaciteta do 60 mesta).

Zahvaljujući kapacitetu i multifunkcionalnosti, sale kongresnog centra hotela Junior su pogodne za organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, simpozijuma i drugih vrsta događaja.

Restorani hotela Junior su idealno mesto za organizovanje kako poslovnih, tako i privatnih događaja.

Lobby bar "Alexander’", nudi široki asortiman dezerta, alkoholnih i bezalkoholnih pića, a toplinu čitavog prostora upotpunjava upečatljiv kamin u centralnom delu Lobby bara. Glavni restoran, "Four Seasons", raspolaže sa 300 mesta, a la cart, "Vincenzo", u kome možete isprobati specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta. A la carte "Kitchen & Bar", u kome možete isprobati specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, raspolaže sa 115 mesta.

Dodatni sadržaji

Restoran "Four Seasons", restoran "Vincenzo", bar, spa centar, kongresni centar, diskoteka, teretana, usluge vešeraja, salon zabave, menjačnica, ski staza, ski oprema i ski časovi, obezbeđenje, masaže, bilijar, stoni tenis, šah...

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Atina 70 70 100 70 70 180 - 80 300 200 9 x 21 x 5.5
Platon 40 40 50 40 40 80 - 40 100 75 5 x 15 x 3
Tesla 30 30 40 30 30 60 - 30 80 60 5 x 11 x 3

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
 • Projektor
 • Flipchart
 • Projekciono platno
 • Mikrofon
 • Laptop
 • Govornica
 • Ozvučenje
Lokacija

Hotel Junior se nalazi na Kopaoniku u turističkom centru Brzeće. Od Beograda je udaljen 270 km, a od Niša svega 100 km.

Autobuska stanica turističkog centra Brzeće je u samom kompleksu hotela Junior, što u potpunosti olakšava dolazak naših gostiju autobuskim prevozom.

GPS Koordinate

20.879513 (Dužine / Longitude)

43.286718 (Širine / Latitude)

Google Maps
Hotel Junior