Hotel Resort Marina Frapa

Hotel Resort Marina Frapa

Adresa: Uvala Soline 1

Mesto: Rogoznica

Poštanski broj: 22203

Država Hrvatska

Telefon +385 22 55 99 47

BROJ SOBA
41
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
500
Lokacija

30 minuta od zračne luke Resnik, Trogir
1 sat od Splita
30 minuta od Šibenika
1 sat od Zadra

Okruženje

More

Sadržaji
 • WiFi
 • Restoran
 • Otvoreni bazen
 • Otvoreni parking
 • Zatvoreni sportski tereni
 • Otvoreni sportski tereni
O nama

Hotel Resort Marina broji 34 soba sa predsobljem, kupaonicom i terasom i 7 apartmana s predsobljem, dnevnim boravkom, spavaonicom i kupaonicom. Sobe i apartmani su moderno uređeni i klimatizirani.
Svaka smještajna jedinica ima prostrani balkon sa pogledom na more i marinu.

Smješten u centralnom dijelu marine Frapa, Hotel Otok se nalazi u neposrednoj blizini upravne zgrade i ugostiteljskih objekata. Otvoren je tokom cijele godine.

Smeštaj

Hotel resort marina Frapa raspolaže sa 34 dvokreventne sobe, koje se mogu koristiti kao jednokrevetne ali i kao trokrevetne. Takođe, raspolaže i sa 7 apartmana, dvokrevetnih ili trokrevetnih.

Konferencijski kapaciteti

Marina Frapa na raspolaganju ima dvije kongresne dvorane. Dvorane su klimatizirane i dizajnirane tako da pružaju najviši stupanj udobnosti i funkcionalnosti.

Velika kongresna dvorana smještena u blizini bazena i sportskog centra s prekrasnim pogledom na prirodni fenomen, jezero "Zmajevo oko" s jedne strane, te s pogledom na marinu s druge strane. Opremljena je najsuvremenijom audio-vizualnom opremom te će zadovoljiti, a vrlo vjerojatno i premašiti sva očekivanja. Također, u predvorju dvorane postoji poseban prostor za "Coffee break" kao i prostor koji je pogodan za izložbe slika i sl.

Manja kongresna dvorana odiše privatnošću i luksuzom. Smještena je u glavnom tornju marine, a samim time ima i prekrasan pogled na cijelu marinu. Ova dvorana je pogodna za manje skupove od 20 do 30 sudionika, press konferencije i sl. I velika i mala kongresna dvorana su opremljene najmodernijom audio-vizualnom opremom.

U predvorju je galerija koja je pogodna za primanje sudionika sastanka ili za organiziranje raznih izložba i prezentacija.

Dodatni sadržaji

Praonica, mjenjačnica, teretana, noćni klub

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Kongresna sala 100 100 300 120 - 500 - 290 500 420 24 x 17 x
Soba za sastanke - - - 20 - - - - - - -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
 • Projektor
 • Projekciono platno
 • Integrirani razglasni sistem
 • movie heads
 • prijenosni razglas
Lokacija

Hotel Resort Marina Frapa smješten je u srcu Dalmacije između gradova Split (1 h) i Šibenik (30 min). Najbliža zračna luka Resnik, Trogir udaljena je 30 minuta automobilom te Zadar sat vremena automobilom.

GPS Koordinate

15.960291 (Dužine / Longitude)

43.531865 (Širine / Latitude)

Google Maps
Hotel Resort Marina Frapa