Tarčin Forest Resort and Spa – MGallery by Sofitel

Tarčin Forest Resort and Spa – MGallery by Sofitel

Adresa: Vilovačka bb

Mesto: Sarajevo

Poštanski broj: 71000

Država Bosna i Hercegovina

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SOBA
55
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
250
Okruženje

Planina

Sadržaji
 • WiFi
 • Restoran
 • Wellness
 • Zatvoreni bazen
 • Otvoreni parking
 • Sadržaji za decu
 • Pet friendly
 • Business centar
O nama

Iskusite Tarčin Forest Resort and Spa, vaš drugi dom iz snova gdje se francuska umjetnost gostoprimstva i briga o vašoj dobrobiti spajaju i pružaju užitak svim vašim čulima. Osjetite moć nadmorske visine i prirode, koja će vam zajedno sa našim stručnim timom spremnim da primjeti i odgovori na sve vaše potrebe, omogućiti potpunu obnovu organizma.
Smješten na idealnoj lokaciji na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koji ga uokviruju, okružen Olimpijskim planinama i planinskim rijekama i jezerima, objekat raspolaže sa 55 hotelskih soba sa balkonima, kao i devet luksuznih vila koje imaju 4*.

Objekat raspolaže vanjskim i unutrašnjim prostorom pogodnim za posao ili odmor, konferencije ili bankete, kao i vrhunskom tehnologijom, prelijepim restoranom s panoramskim pogledom, ekskluzivnom spa i wellness oazom, bazenom, fitnesom, dječijim igralištem, kao mogućnošću obilaska prirode kvadovima ili planinskim pješačkim stazama uz stručnog vodiča.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije. Njegove zaobljene višeslojne arhitektonske forme upotpunjene zemljanim tonovima i elegantnim namještajem, gostima obećavaju nezaboravno iskustvo holističkog pristupa ugodi.

Smeštaj

29 jednokrevetnih soba, 21 dvokrevetna soba, 4 Juinior Suite apartmana, 1 Executive Suite apartman, 9 Luksuznih Vila.

Konferencijski kapaciteti

Iskusite nezaboravne trenutke i organizirajte svoje evente u našim elegantnim salama Nerona I i Nerona II, idealnim za poslovne sastanke i prijeme, konferencije, team building-e, edukacije ili privatne proslave i svadbe.

Sale u Tarčin Forest Resort & Spa – MGallery by Sofitel su opremljene vrhunskom tehnologijom: bežičnim internet pristupom, klimatizacijom, video i teleconferencing opremom, high-definition drop-down plafonskim projektorom. Za veće grupe se pregradni zid između dvije sale može ukloniti i kreirati jedan, veći prostor za do 250 osoba (postavka gledališta).

Dodatni sadržaji

Hiking staze, kvadovi, bicikla, Bilijar, Stolni Fusbal

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Nerona 70 60 100 - 90 250 100 140 40 174 14 x 15 x 4,1
Nerona I 70 60 60 44 90 200 72 112 40 255 12 x 15 x 4,1
Nerona II 40 30 40 20 40 40 28 28 20 80 6 x 15 x 4,1

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Laptop
 • Oprema za prevođenje
 • Prezenter
 • Ozvučenje
VAŽNI DOGAĐAJI
 • System Verification Event, 17.05.2018, LA Travel Sweden Berlin - Chemie Cycle Meeting, 20.06.2018, Promo Tours
Lokacija

Smješten nadomak Sarajeva, glavnog grad Bosne i Hercegovine, Tarčin Forest Resort se prostire na 350,000 m2 zemljišta između četiri najljepše planine, Bjelasnice, Igmana, Ivana i Ormanja. Rascvjetali pašnjaci, divna svježina ljeti i snježni planinski vrhovi zimi, čine Tarčin samom dušom Bosne i Hercegovine.

Šuma u Tarčinu je dio Općine Hadžići u Kantonu Sarajevo i karakteriziraju je dvije klime. Do 600 m nadmorske visine dominira kontinentalna klima, dok je u višim predjelima zastupljena kontinentalno-planinska i alpska klima.

Tarčin se nalazi na nadmorskoj visini između 700 i 850 m. Tarčin ima sve – bogate zelene pejsaže, netaknutu prirodu, nevjerovatan pogled i očaravajuću šumu. Tu se takođe nalazi i bezbroj prirodnih izvora kristalno čiste vode.

GPS Koordinate

18.104942 (Dužine / Longitude)

43.788129 (Širine / Latitude)

Google Maps
Tarčin Forest Resort and Spa – MGallery by Sofitel
Zadovoljni klijenti

Dm drogerie markt
Uni Credit bank
SAMSUNG
Addiko Bank
GiZ