Joy 5 Hotel & Spa

Joy 5 Hotel & Spa

Adresa: Zemunski kej bb

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SOBA
20
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
50
Okruženje

Grad

O nama

Jedinstven, moderan i ekskluzivan hotel na reci Dunav. Nudi moderne i udobne sobe sa pogledom na ušće reke Save u Dunav i Kalemegdansku tvrđavu. S druge strane okružen je prijatno uređenim parkom sa stazama za šetnju i rekreaciju. Hotel raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i porodičnim sobama kao i apartmanima za udobniji boravak gostiju. Sobe su opremljene klima uređajem, mini barom, kafe aparatom, tv-om sa kablovskim kanalima, sef, besplatan wi-fi, sopstveno kupatilo, fen za kosu i organsku kozmetiku, Spa centar (sauna, jacuzzi i soba za masažu), restoran u kome se služi kontinentalni doručak na bazi švedskog stola, konferencijsku salu i terasu za odmor posle napornih sastanaka. Hotel svojim gostima pruža uslugu transfera od/do aerodroma uz doplatu. Hotel se nalazi na prelepom šetalištu koji spaja usce Save u Dunav i starog dela Zemuna kao i prelepi Gardos. Sobzirom da je hotel od parkinga udaljen 150 metara nasim gostima za udoban boravak nudimo prevoz elektricnim vozilom do samog ulaza u hotel.
Sala za sastanke poseduje i prirodnu ventilacuju prozore koji se otvaraju prilikom svake pauze.

Smeštaj

Hotel poseduje ukupno 20 smeštatajnih jedinica. Za po jednu,dve,tri osobe. Objekat poseduje 18 soba, od čega je 9 sa pogledom na park i 9 sa pogledom na reku, 4 trokrevetne sobe od čega su 2 sa pogledom na park a 2 sa pogledom na reku i 2 lux aparmana.Jedan od njih poseduje terasu koja u letnjem periodu pruza nezaboravan pogled na ratno ostrvo na kome su nastanjene retke vrste ptice po kojem je i ratno ostrvo poznato u regionu a i sire.Pored toga hotel poseduje i SPA centar sa đakuzijem, saunom i sobom za masažu.
U nasem River baru u svakom trenutku mozete se osveziti i pojesti neku od poslasticu po preporuci naseg sefa kuhinje.
Boravak u nasem hotelu pruzice Vam nezaboravan dozivljaj na reci,samim tim sto smo jedini u regionu koji nude ovaj tip smestaja.

Konferencijski kapaciteti

Konferencijska sala raspolaže kapacitetom do 40-50 mesta sa kompletnom tehničkom opremom za organizovanje svih vrsta sastanaka, konferencija, seminara i radionica. Efikasnost rada u sali podignut je na najviši nivo. Prostor je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom što je jedan od glavnih uslova za kvalitetno poslovanje.

Dodatni sadržaji

Joy 5 Hotel Vam nudi uslugu transfera od aerodroma do hotela po ceni od 24 €. Pored toga, nudi i savremeno i privatno SPA iskustvo u moderno opremljenoj sauni i ekskluzivnoj Jacuzzi kadi kao i usluge masaze.
Parking za sve goste hotela je besplatan i nalazi se na 150 metara od hotela sa konstantnim video i fizičkim obezbeđenjem.
Prevoz od parkinga do hotela je besplatan nasim elektricnim vozilom.

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
20 24 22 24 24 50 - 30 55 145 9x15x3,5

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
VAŽNI DOGAĐAJI
  • Snimanje emisije TURIST EXPERT, 23.01.2022. Balkan Trip TV
GPS Koordinate

20.43404422083717 (Dužine / Longitude)

44.822235175017745 (Širine / Latitude)

Google Maps
Joy 5 Hotel & Spa
Zadovoljni klijenti

M6 – Tikveš doo
Imperijal auto
Coca Cola