Sato Hotel Conference & Spa Resort

Sato Hotel Conference & Spa Resort

Adresa: Obala Iva Novakovica bb

Mesto: Sutomore

Poštanski broj: 85355

Država Crna Gora

Telefon +382 30 373 422

BROJ SOBA
115
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
400
Lokacija

30km od aerodroma Podgorica
39km od aerodroma Tivat
100m od autobuske stanice u Sutomoru
200m od železničke stanice u Sutomoru

Okruženje

More

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni bazen
  • Otvoreni parking
O nama

Hotel Sato **** se nalazi u Sutomoru, u Crnoj Gori. Svojim gostima nudi savršen spoj moderne arhitekture i sofisticiranog stila, a uz korišćenje prirodnih materijala pruža vrhunski komfor!
Hotel Sato je svega 30 metara udaljen od plaže i glavne pešačke zone. Hotel ima idealnu lokaciju imajući u vidu blizinu svih restorana i barova, kao i jednostavan pristup svim vrstama javnog prevoza koji pružaju odličnu povezanost sa turističkim atrakcijama Crne Gore.
Odlična lokacija hotela u kombinaciji sa kvalitetnom usluga i izvornim gostoprimstvom Crne Gore, čine hotel Sato savršenim mestom za opuštajući odmor za sve koji žele da istraže obale Crne Gore, ali i da iskuse čari dobrog provoda!
Hotel Sato**** nudi 362 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima, a raspolaže sa ukupno 115 soba.

Smeštaj

Hotel Sato raspolaže sa:
42 classic twin sobe, 16 classic twin sobe s pogledom na more, 16 superior soba s pogledom na more, 10 superior soba, 9 deluxe trokrevetne sobe, 4 deluxe dvokrevetne sobe, 16 apartmana i 2 classic dvokrevetne sobe.
Sve sobe pružaju potpuni komfor i opremljene su: Smart LCD TV 32”, besplatnom Wi-Fi konekcijom, klima urađajem, direktnom linijom, telefonom, sefom, minibarom i stolom sa stolicom. Kupatilo ima tuš kabinu, toalet I fen za sušenje kose. Sve sobe imaju privatnu terasu sa stolom i stolicama, a većina soba ima direktan pogled na more.

Konferencijski kapaciteti

Hotel Sato**** raspolaže jednom od najvećih konferencijskih sala u Crnoj Gori, koja je opremljena savremenom tehnologijom i pruža personalizovane banket usluge. Veličina sale je 580 kvadratnih metara a kapaciteta do 400 mesta; na zahtev se može podeliti u 2 manje prostorije sale. Sala se nalazi u blizini restorana i pruža mogućnost organizovanja događaja za maksimum 600 osoba.
Konferencijska sala s dnevnim svetlom, opremljena najmodernijom tehnikom i karakteristična zbog svoje multifunkcionalnosti, odličan je izbor za organizaciju najrazličitijih događaja.
Naše profesionalno i uslužno osoblje će uvek izaći u susret i biti najbolji saradnik prilikom organizacije i pripreme svakog posebnog dešavanja.

Dodatni sadržaji

24-sata recepcija, klimatizovane sobe i javne prostorije, usluge transfera od/do aerodroma, organizacija ekskurzija i turističkih obilazaka, usluge pranja i peglanja, room servis

Scroll tavle
BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Projekciono platno
  • Mikrofon
Lokacija

Hotel Sato se nalazi u centru Sutomora a na samo nekoliko metara od privatne peskovite plaže. Sutomore je mali primorski grad u opštini Bar. Glavni grad Podgorica je udaljen 37km od hotela, a podgorički aerodrom je na 30km od Sutomora. Lokalna autobuska stanica je na 100m udaljena od hotela, železnička stanica na 200m, a glavna autobuska i železnička stanica u Baru su na 6km udaljenosti. Tivatski aerodrom je 39km udaljen od Sutomora i hotela Sato.

GPS Koordinate

19.061020 (Dužine / Longitude)

42.135231 (Širine / Latitude)

Google Maps
Sato Hotel Conference & Spa Resort