SL Industry Hotel

SL Industry Hotel

Adresa: Nikšićki put BB

Mesto: Trebinje

Poštanski broj: 89101

Država Bosna i Hercegovina

Telefon +381 11 3960 388

BROJ SOBA
49
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
100
Lokacija

30 km od aerodroma Ćilipi u Dubrovniku
58 km od aerodroma Tivat

Okruženje

Grad

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni parking
  • Business centar
O nama

SL Industry je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine, smješten na samo 2 km od centra Trebinja. Nalazi se u restauriranoj zgradi koja datira još iz 1980-ih godina tako da ga spoj modernog i industrijskog stila čini jedinstvenim i primamljivim za sve posjetioce.

Namještaj, cigleni zidovi, crno bijele fotografije, eksponati industrijskih alata, tradicionalni bogati doručak i ljubaznost osoblja kod gosta izaziva osjećaj dobrodošlice i prepoznavanja poznatog hercegovačkog šarma i gostoprimstva!

Smeštaj

Gostima je na raspolaganju 49 soba od koji je 36 moderno opremljenih dvokrevetnih soba sa bračnim krevetom, 10 deluxe dvokrevetnih soba sa bračnim krevetom, 2 deluxe twin sobe prilagođene osobama sa invaliditetom i 1 Executive apartman.

Konferencijski kapaciteti

Ono što upotpunjuje ponudu SL Industry Hotela je konferencijska sala kapaciteta 100 sjedećih mjesta. Pogodna je za održavanje seminara, prezentacija i predavanja, a opremljena je najmodernijom vizuelnom i tehničkom opremom.

Sala je klimatizovana i opremljena bežičnim internetom. Adekvatan nivo dnevne svjetlosti u kongresnoj sali omogućava nesmetano održavanje poslovnih skupova, seminara i sastanaka. Učesnici predah mogu pronaći u sali koja je namjenjena za kafe pauzu.

Pored konferencijske sale hotel posjeduje Kristalnu salu kapaciteta 40 mjesta u sjedećoj postavci. Kristalna sala je pogodna i za organizaciju koktela, banketa i svečanih večera.

Dodatni sadržaji

Usluge transfera, iznajmljivanje vozila

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Konferencijska sala - - 100 - - 100 - - - 146 11,27 x 13,09 x 3,63
Kristalna sala 30 25 40 25 20 - - 40 80 72 7,67 x 7,56 x 3,69

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
KABLOVSKI INTERNET
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Projekciono platno
  • Mikrofon
  • Ozvučenje
  • Multifunkcijske table
  • Bežični mikrofon
Lokacija

Hotel SL Industry udaljen je svega 30 km od aerodroma Ćilipi, Dubrovnik i 58 km od aerodroma Tivat. Hotel nudi usluge transfera i iznajmljivanja vozila.

GPS Koordinate

18.3503 (Dužine / Longitude)

42.7082 (Širine / Latitude)

Google Maps
SL Industry Hotel