Sol Marina Palace

Sol Marina Palace

Adresa: 7, Ivan Vazov Street

Mesto: Nesebar

Poštanski broj: 8230

Država Bugarska

BROJ SOBA
127
BROJ SALA
2
NAJVEĆA SALA
140
Okruženje

More

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Otvoreni bazen
  • Garaža
  • Otvoreni sportski tereni
O nama

Sol Marina Palace hotel sa 4* nalazi se između istorijskog Starog grada i novog dela Nesebra. Sa svojom jedinstvenom lokacijom i kvalitetom usluge, Marina Palace je veoma dobar izbor za opuštanje, odlazak na plažu i aktivan odmor, ali i za poslovne događaje.

Savremene konferencijske sale za formalne sastanke, elegantni restorani i barovi, udobne i komforne sobe sa izvanrednim pogledom obećavaju nezaboravan boravak. Hotel kombinuje romantičnu atmosferu i prijatnost Starog grada sa atraktivnim noćnim životom na sunčanim plažama.

Smeštaj

Hotel je izgrađen na 6 nivoa i nudi luksuzan smeštaj u 123 dvokrevetne sobe, 1 jednokrevetnoj sobi, 1 apartmanu sa 2 spavaće sobe i 3 mala stana.

Konferencijski kapaciteti

Sol Marina Palace nudi savršene uslove za održavanje poslovnih sastanaka, konferencija, prezentacija, seminara, itd. Hotel ima 2 konferencijske sale sa omogućenim Internet pristupom. U zavisnosti od događaja, raspored stolica postavljenih u sali Fregata može biti prilagođen prema zahtevu organizatora.

Dodatni sadržaji

3 bara: Day bar, Sky Bar i Irish Pub, Spa centar, teretana, solarijum, hidromasaža, tursko kupatilo, sauna, masaža, frizerski salon, rent-a-car, usluge hemijskog čišćenja i pranja veša, privatni pokriveni park za kola, doktor na zahtev gosta, stoni tenis, otvoren bazen, dečji bazen, recepcija koja radi 24h, usluga u sobama, sobe za osobe sa invaliditetom

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Fregata 40 60 100 60 60 140 - 100 120 145 -
Flagman - - - - - 100 - - - 91 -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Projekciono platno
Lokacija

Sol Marina Palace Hotel se nalazi između novog i starog dela Nesebara, samo nekoliko koraka udaljen od najboljih bugarskih plaža.

GPS Koordinate

27.722233 (Dužine / Longitude)

42.659239 (Širine / Latitude)

Google Maps
Sol Marina Palace