Tre Canne

Tre Canne

Adresa: Mediteranska bb

Mesto: Budva

Poštanski broj: 85310

Država Crna Gora

Telefon +382 33 473 560

BROJ SOBA
49
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
100
Lokacija

20 km od Aerodroma Tivat
69.1 km od Aerodroma Podgorica
600 m od Autobuske stanice Budva
1.1 km od Starog grada Budva
1 km od Marine Budva

Okruženje

More

Sadržaji
  • WiFi
  • Restoran
  • Wellness
  • Zatvoreni bazen
  • Garaža
O nama

Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000 m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule - petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na posljednjem spratu Sky View kule.

Tre Canne nude superioran nivo udobnosti, pa kao gost možete uživati i relaksirati se u našem Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane za oporavak poslije napornog dana ili ćete samo uživati plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv.
Potom gosti mogu provesti ugodnu večer u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje

Smeštaj

Tre Canne raspolaže sa 41 jednosoban apartman, 3 dvosobna apartmana, 5 trosobnih apartmana.

Konferencijski kapaciteti

Kongresna sala Tre Canne je savremeno opremljena sala elegantnog dekora i jednostavnog neupadljivog dizajna sa svim neophodnim audio-vizuelnim uređajima za potrebe različitih vrsta skupova, konferencija i seminara.

Multifunkcionalni prostor kongresne sale nalazi se na prvom spratu Tre Canne, zauzima površinu od 104 m2 i predviđeno je da može primiti do 100 učesnika, u zavisnosti od postavke sale.

Kongresna sala je opremljena najsavremenijom tehnologijom - ozvučenje, flip chart, platno i projektor, nudi prirodno dnevno svijetlo i potpuno je fleksibilan prostor u zavisnosti od broja učesnika i namjene skupa - konferencija, seminar, poslovni sastanak, media centar.

Dodatni sadržaji

Transferi, eksurzije

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Tre Canne Conference 32 32 42 34 35 100 - 100 80 104 -

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
  • Projektor
  • Flipchart
  • Projekciono platno
  • Mikrofon
Lokacija

Tre Canne se nalaze na eksluzivnoj lokaciji u prvoj gradskoj zoni, u strogom centru Budve, na udaljenosti pedeset metara od mora i predivne Slovenske plaže, tik uz promenadu duž obalnog pojasa.

U blizini se nalazi gradska marina i Stari grad Budva, a kao posebna pogodnost je i neposredna blizina Budvanskog sajma.

GPS Koordinate

18.842620 (Dužine / Longitude)

42.286079 (Širine / Latitude)

Google Maps
Tre Canne