Zepter Hotel Beograd

Zepter Hotel Beograd

Adresa: Terazije 10

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon +381 11 39 60 388

BROJ SOBA
32
BROJ SALA
1
NAJVEĆA SALA
80
Lokacija

50 metara od pešačke zone Knez Mihailove ulice
150 metara od Trga Republike
500 metara od Muzeja Zepter
500 metara od Skadarlije

Okruženje

Grad

Sadržaji
 • WiFi
 • Restoran
 • Otvoreni bazen
 • Garaža
 • Pet friendly
O nama

Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja.

U prizemlju Zepter hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, Snack bar u kome se servira doručak i Zepresso Aperitiv bar sa bogatom ponudom napitaka i Zepresso kafe aromom.

Na međuspratu je smeštena Zepter konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može da zadovolji zahteve gostiju za različitim tipom sastanaka.

Na II spratu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani.

Na VII spratu smešteni su SmartLife Fitness centar – idealno mesto za održavanje telesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom Hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda a ujedno i oaze zdravlja, lepote, luksuza i mira.

Smeštaj

Zepter Hotel raspolaže sa 32 smeštajne jedinice od kojih je 5 Deluxe soba, 2 Junior studija i 25 apartmana. Sve smeštajne jedinice su predviđene za po dve osobe, osim Predsedničkog i Imperial apartmana čiji je maksimalan kapacitet do po šest osoba i Royal apartman koji je predviđen do maksimalno četiri osobe.

Konferencijski kapaciteti

Zepter hotel organizatorima događaja stavlja na raspolaganje prostor od 100 m², u kom se mogu organizovati poslovni događaj kombinovani sa posluženjem hrane i pića. Kapacitet konferencijskih sala zavisi od rasporeda sedenja i potrebne AV opreme – maksimaln broj osoba u bioskopskoj postavci je 80.

Dodatni sadržaji

Zepresso Aperitive Bar, Terasa Joy – Me, Terasa Horizont, Zepter Fitness centar sa saunom i slanom sobom

Scroll tavle
U OBLIK T OBLIK UČIONICA KONFERENCIJA KVADRAT POZORIŠTE KABARE BANKET KOKTEL UKUPNO m2 Š x D x V
Naziv U oblik sale T oblik sale Ucionica sala Konferencija sala Konferencija sala Pozoriste sala Kabare sala Banket sala Koktel sala Povrsina sala Dimenzije sale
Konferencijska sala 45 45 48 46 46 80 - 60 80 100 8 x 12,5 x 2,8

* U preseku polja dati su kapaciteti sale određenog stila

BESPLATAN WIFI
PROSTOR ZA KAFE PAUZE
PRIRODNO OSVETLJENJE U SALI
Tehnička oprema
 • Flipchart
 • Mikrofon
 • TV (Plazma/LCD)
 • DJ mixer
 • Govornica
 • Audio-video konferencija preko interneta - Skype
Lokacija

Lociran u jednoj od najpoznatijih beogradskih ulica, Terazijama 10, ekskluzivni Zepter hotel predstavlja istinski dragulj hotelske ponude glavnog grada.

Nalazi se na samo 50 metara od pešačke zone (najatraktivnije trgovačke ulice Knez Mihailove), 150 metara od Trga Republike, 500 metara od Muzeja Zepter i isto toliko od poznate boemske četvrti Skadarlija. U neposrednoj blizini Hotela nalazi se park Kalemegdan, najznačajniji kulturno istorijski spomenik glavnog grada, kojim dominira Beogradska tvrđava.

Ovakva, centralna lokacija Zepter hotela obezbeđuje lak pristup svim glavnim poslovnim, kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadržajima grada.

GPS Koordinate

20.460238 (Dužine / Longitude)

44.814018 (Širine / Latitude)

Google Maps
Zepter Hotel Beograd
Zadovoljni klijenti

MCCANN Group
Deloitte
KPMG
FK Partizan
FSS – Fudbalski savez Srbije
British Council
Nordeus
Alpen Pharm
Messer
Novo Nordisk
Eurobank
Psihopolis Institut